Üzleti árufuvarozás

a Mecsek Trans szolgáltatásaival

Céges ügyfeleink csomagjainak szállítása

A legfontosabb információk a járvány idején

Céges ügyfeleink továbbra is rendszeres belföldi szállítmányozási megbízásokkal keresnek fel bennünket a koronavírus negatív gazdasági hatásai ellenére is. A Mecsek Trans belföldi futárszolgálat töretlenül szolgálja ki a közúti fuvarfeladatokat régi és rengeteg új üzleti partner számára a hazai logisztikai piacon.

Rendszeres kapcsolattartás

A hosszú és sikeres közös munka titka

Folyamatos kapcsolatban állunk céges partnereinkkel, ezzel is figyelve változó logisztikai igényeikre és felmerülő fuvarszükségleteikre. Igyekszünk csomagszállítási megbízásaikat azonnal a számukra legmegfelelőbb módon elvégezni. Üzleti partnereink tájékoztatása szerint a járvány kitörése óta kevesebb vevő látogat személyesen az üzletekbe. Ezzel egyidőben megnövekedett mind a lakossági mind a vállalati online rendelések száma, ami a futárszolgálat fellendüléséhez vezetett. Cégünk is számos új üzleti ügyfelet köszönthet partnerei között és látja el áruszállítási feladatait országszerte.

Hogyan is működünk együtt sikeresen?

Néhány hasznos tipp a gördülékeny csomagfeladáshoz

Céges ügyfeleink számára előre megegyezett fuvarfeladatokat szolgálunk ki napi, heti rendszerességgel, vagy egyedi megbeszélés alapján. Gépkocsivezető kollégánk pontosan tudja hány standard csomagot, raklapos árut vagy speciális küldeményt szállítmányoz el a megadott szállítmányozási célra. Rendszeres partnereink már jól ismerik a helyes árucsomagolási és címzési tájékoztatónkat. Kérjük, alaposan tekintse át Ön is csomagolási kisokosunkat a gördülékeny munka érdekében.

Ajánlatkérés küldése / csomagfeladás

Személyes adatok

Csomagra vonatkozó adatok

Szállításra vontkozó adatok

24H - Standard kiszállításE8H - Kiszállítás másnap 08:00 órára
RSZ - Raklapos szállításTOF - Törékeny áru fuvarozásTUF - Túlméretes áru fuvarozás (Mikortól túlméretes?)

Elérhetőség

Mecsektrans elérhetőség

Mecsek Trans
Belföldi Futárszolgálat

Mecsek Logistic Kft.
7831 Pellérd,
belterület hrsz 573.
Adószám: 29148299-2-02

Mecsektrans telefon

Telefonszám:

+3670 609 36 33

Mecsektrans e-mail cím

E-mail cím:

info@mecsektrans.hu