Bemutatkozik
a Mecsek Trans

Kató Bence ügyvezető

A kezdetek

Innen indultunk

Kató Bence vagyok a Mecsek Trans Belföldi Futárszolgálat alapítója. Gyerekkorom óta a hétköznapjaim része a közúti áruszállítás, hiszem édesapám mellett sokat jártam az utakat. Rengeteget tanultam, tapasztaltam mellette, a szállítmányozás minőségi kivitelezését, a gépkocsi alapos ismeretét, a fuvarozás szabályozását, és nem utolsó sorban a megbízható munkatársak megbecsülését. Ő szerettette meg velem ezt a fajta életérzést.
Hamar rádöbbentem arra, hogy a gépkocsivezetés az én hivatásom. Így született meg a Mecsek Trans.

MECSEK TRANS CÉLJAI

Most itt tartunk

Vállalkozásom legfontosabb célja, hogy minőségi közúti csomagszállítási szolgálatást nyújtsunk partnereinknek. Számunkra nincs különbség kis csomag vagy nagy raklapos áru, magán vagy céges, egyszeri vagy rendszeres megrendelés között. Minden szállítmányt ugyanolyan gondosággal és odafigyeléssel fuvarozunk ki, törekszünk a maximális ügyfélelégedettségre.

Küldetésünk

A jövőkép

Küldetésünk logisztikai szolgáltatásaink folyamatos monitorozása, optimalizálva a változó piaci igényekre. Fiatal gépjárműparkunkat rendszeresen karbantartjuk, nemcsak a csomagokat szállítjuk el a megrendelt helyre, de tapasztalt munkatársaink biztonságára is mindig nagy hangsúlyt fektetünk. Az egyre növekvő áruszállítási megrendelések kielégítése érdekében, flottánkat és gépkocsivezető kollégáink számát folyamatosan bővítjük.

Csapatként együttműködve, bízunk további sikereinkben, felelősséget vállalunk egymásért és az általunk nyújtott csomagszállítási szolgáltatásainkért.
Tegyen egy próbát, bízzon meg bennünket következő fuvarozási munkájával!

Nincs ideje űrlapokat kitölteni?
Válassza a leggyorsabb utat, hívjon bennünket telefonon!

+36 70 609 3633

Elérhetőség

Mecsektrans elérhetőség

Mecsek Trans
Belföldi Futárszolgálat

Mecsek Logistic Kft.
7831 Pellérd,
belterület hrsz 573.
Adószám: 29148299-2-02

Mecsektrans telefon

Telefonszám:

+3670 609 36 33

Mecsektrans e-mail cím

E-mail cím:

info@mecsektrans.hu