Raklapos
Áruszállítás

Ajánlatot kérek > Kapcsolat >

A raklapos fuvarozás az egyik leggyakrabban használt csomagolt logisztikai szolgáltatás, amely egyszerűbbé teszi a küldemény biztonságos mozgatását, valamint be- és kirakodását.

Nincs ideje űrlapokat kitölteni?
Hívjon bennünket telefonon!

+36 70 609 3633

Mielőtt felvesszük a csomagot

Néhány fontosabb teendő a raklapos fuvarfelvétel előtt

  • Ismertesse kollégánkkal a fuvarozandó szállítmány tartalmát, összsúlyát, a raklapok méreteit és darabszámát még a rendelés leadásakor.
  • Kérjük, a gördülékeny munkamenet érdekében a küldeményt csomagolja be és lássa el a pontos címmel még gépkocsivezető munkatársunk érkezése előtt.
  • Minden esetben győződjön meg az áru megfelelő csomagolásáról, pántozásáról és stabil raklapra rögzítéséről. A rakomány védelme minden esetben a feladó felelőssége.
  • Továbbá, a küldemény ne lógjon túl sem oldalirányban, sem a megjelölt magasságban. Amennyiben a szállítmány meghaladja a megadott magasságot, úgy túlméretes küldeményként tudjuk elszállítani maximum 210 cm-es magasságig.
EUR raklap infó

EUR raklap

Európában a leggyakrabban használt szabvány EUR raklap maximális paraméterei:
80 cm (szélesség) x 120cm (hosszúság) x 180cm (magasság), valamint maximális összsúlya 1000 kg lehet. Amennyiben eltérő típusú raklapon elhelyezett küldeményt adna fel, adja meg a raklap méreteit.

Kinek javasoljuk

A raklapos áruszállítmányozási szolgáltatásunkat?

  • Raklapos belföldi szállítási ajánlatunk azoknak szól, akik fuvarigényét standard kiszállításban már nem tudjuk kivitelezni a feladandó csomag mérete vagy súlya miatt.
  • Napi, heti rendszerességgel különböző címekre kell szállítania ügyfeleinek egy vagy akár több raklapot.
  • Költséghatékony megoldás, amennyiben nagy mennyiségű árut fuvarozna raklapon belföldön és nem akar saját flottát fenntartani. Cégünk saját járműparkkal szolgálja kis partnerei logisztikai igényeit. Egy raklapemelő szerkezetet segítségével emeljük fel a nehezebb küldeményeket a gépkocsira. Az emelőgép maximum 1000 kg összsúlyú rakományt bír megemelni. Azért is tartottuk fontosnak az emelő beszerzését, mert így olyan megbízót is ki tudunk szolgálni, ahol nem áll rendelkezésre targonca vagy egyéb emelő.

Ajánlatkérés küldése / csomagfeladás

Személyes adatok

Csomagra vonatkozó adatok

Szállításra vontkozó adatok

24H - Standard kiszállításE8H - Kiszállítás másnap 08:00 órára
RSZ - Raklapos szállításTOF - Törékeny áru fuvarozásTUF - Túlméretes áru fuvarozás (Mikortól túlméretes?)

Elérhetőség

Mecsektrans elérhetőség

Mecsek Trans
Belföldi Futárszolgálat

Mecsek Logistic Kft.
7831 Pellérd,
belterület hrsz 573.
Adószám: 29148299-2-02

Mecsektrans telefon

Telefonszám:

+3670 609 36 33

Mecsektrans e-mail cím

E-mail cím:

info@mecsektrans.hu