Fuvarlevél vagy menetlevél?

Segítünk a fuvarozás adminisztrálásában

FUVARLEVÉL

Csatoloja már a küldeményhez!

Valóigaz, hogy nemcsak üzemanyaggal megy az autó. Legalábbis mi szeretjük pontosan vezetni az árufuvarozással kapcsolatos dokumentumokat, mint például a fuvarlevelet. Gépkocsivezető munkatársaink nemcsak a logisztikai kivitelezésre figyelnek gondosan, ügyelnek a rakomány megfelelő felrakodásáról és gépjárműn való elhelyezéséről, de feladatuk közé tartozik az áruszállítás megfelelő adminisztrálása. Kollégáink minden esetben maguknál tartják személyes és a gépjármű okmányaikat, és a csomagok dokumentumait.

KINEK IS FONTOS A FUVARLEVÉL, ÉS MIÉRT?

A kulcs a pontos adatbejegyzés!

Mindkét félnek. Kollégáink, így írásban is rögzítik a szállítandó csomag pontos adataid, méretét, raklapok, csomagok darabszámát, ha speciális küldemény – túlsúlyos vagy túlméretes rakomány – akkor feltűntetik ezt az információt is, fuvarozással kapcsolatos költségeket, például a fuvar díját, valamint, hogy honnan hová szállítják a feladott küldeményt. A megrendelő pedig tudni fogja, hogy percre pontosan mikor kézbesítették a precízen becsomagolt csomagját. A fuvarlevél egyfajta biztosíték, mert mindkét félnek hitelesítenie kell.
Lényeges kiemelni, hogy a fuvarlevélben dokumentált adatok pontosak és hiánytalanul szerepeljenek, hiszen a feladót kötelez minden költség vagy kár, amely ezekből a figyelmetlenségekből adódnak!

A menetlevél kötelező fuvartartozék!

A menetlevél használata kötelező minden tehergépjármű számára. A menetlevél az árufuvarozás folyamatával és körülményeivel kapcsolatos lényeges információt tartalmaz. A dokumentum kiállítása a küldemény feladójának a feladatköre, de a szállítmányozó cég kezeli.

Ajánlatkérés küldése / csomagfeladás

Személyes adatok

Csomagra vonatkozó adatok

Szállításra vontkozó adatok

24H - Standard kiszállításE8H - Kiszállítás másnap 08:00 órára
RSZ - Raklapos szállításTOF - Törékeny áru fuvarozásTUF - Túlméretes áru fuvarozás (Mikortól túlméretes?)

Elérhetőség

Mecsektrans elérhetőség

Mecsek Trans
Belföldi Futárszolgálat

Mecsek Logistic Kft.
7831 Pellérd,
belterület hrsz 573.
Adószám: 29148299-2-02

Mecsektrans telefon

Telefonszám:

+3670 609 36 33

Mecsektrans e-mail cím

E-mail cím:

info@mecsektrans.hu