Bútorszállítás
Komplett konyha fuvarozása

Ajánlatot kérek > Kapcsolat >

Biztonságos bútorszállítás, akár komplett konyha fuvarozása a MecsekTrans segítségével

Előtérbe került otthonaink kényelme

Szállítmányozási szolgáltatásunkat elsősorban raklapos áru mozgatásakor
vagy rendszeres csomagszállítás esetén veszik igénybe fuvarmegbízóink.

A koronavírus következményeként az otthontöltött órák száma jelentősen megnőtt, melyben az egyre gyakoribbá váló home office lehetősége is szerepet játszik. Otthonaink belterének megszépítése és kényelmesebbé tétele előtérbe került. Jelentős számú megkeresés érkezik bútorkészítő, bútorgyártó vagy bútorok forgalmazásával foglalkozó cégektől való bútorok elszállítására. Ezen feladatok biztonságos és körültekintő teljesítését is örömmel vállalja a Mecsek Trans csapata.

Mely városokba vállaljuk bútorok szállítását?

Ha a start- vagy célállomás közt szerepel Pécs,
akkor már meg is találta fuvarozó partnerét!

Bútorokat fuvarozunk szerte az országban, Miskolc, Debrecen, Szolnok, természetesen Budapest és Pécs között. A legtöbb megrendelésünk ez utóbbi, a baranyai székhelyre történik, vagy éppen pécsi partnereiktől fuvarozzuk a keleti régióba.

Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy költöztetést nem tudunk elvállalni. Cégünk fő profilja a szálllítmányozás, a fókuszunk is e fuvarozásra koncentrál, rakodó embereink nincsenek pluszban. A túlméretes, túlsúlyos raklapos árukat mégis könnyedén mozgatjuk, árumozgató eszközeink és gépeink, valamint emelőhátfalas teherautónk segítségével.

Fuvarfeladataink

Akár magánszemélyek részére is!

  • ✔️ Budapest – Pécs, Miskolc – Pécs, Debrecen – Pécs, Szolnok – Pécs, vagy akár Győr – Pécs között  vásárolt bútor, kanapé, konyhabútor szállítása
  • ✔️ Bútorszállítás tekintetében nem csak kész, de összeszerelt berendezéseket is meg kell említenünk, vagy legyen szó akár nehezebb bútorlap, konyhapult, gardrób fuvarozásáról
  • ✔️ Törékeny árukat is biztonsággal fuvarozunk, üvegtáblákat, nyílászárókat csakis megfelelő csomagolással fuvarozzuk el a célállomásra. Készítettünk egy csomagolási kisokost, mely útmutatót nyújt a biztonságos belső és küső védőborításhoz.
    Tekintse meg bejegyzésünket: itt.
  • ✔️ Túlméretes áruk, szekrénysorok, beépített konyha bútorlapjai vagy munkapultja, polcrendszerek, akár 4 méter hosszú és 2 méter széles tárgyakat is elszálítunk a célállomásra.

A feltüntetett árak tájékoztatás jellegűek.  Kérjen árajánlatot minden esetben a Kapcsolat menü alatt található elérhetőségek egyikén!

Ajánlatkérés küldése / csomagfeladás

Személyes adatok

Csomagra vonatkozó adatok

Szállításra vontkozó adatok

24H - Standard kiszállításE8H - Kiszállítás másnap 08:00 órára
RSZ - Raklapos szállításTOF - Törékeny áru fuvarozásTUF - Túlméretes áru fuvarozás (Mikortól túlméretes?)

Elérhetőség

Mecsektrans elérhetőség

Mecsek Trans
Belföldi Futárszolgálat

Mecsek Logistic Kft.
7831 Pellérd,
belterület hrsz 573.
Adószám: 29148299-2-02

Mecsektrans telefon

Telefonszám:

+3670 609 36 33

Mecsektrans e-mail cím

E-mail cím:

info@mecsektrans.hu